Når fiskeri overgår fra at være hobby til seriøsitet

Når fiskeri overgår fra at være hobby til seriøsitet

Man kan jo godt være seriøs omkring sin hobby, og samtidig kan man godt leve af noget professionelt, hvor man nogle dage betragter det som endnu en dag på kontoret.

Dette gør begge dele til en lille mellemvare af hinanden, men der er jo også dem, der kæmper for hårdt for at kunne være blandt de bedste i deres tarv, hvor de måske ikke er naturtalenter, men så har øvet sig i så lang tid, at de er blevet teknisk dygtige, intuitive og blandt de bedste i verden alligevel.

Det er en drøm, der er gået i opfyldelse så at sige, fordi man har jagtet den længe.

Der findes for eksempel mennesker, der kan leve professionelt af fiskeri, men det er ikke udtalt i samme omfang, men det har nok noget at gøre med – specielt i Danmark – at vi forbinder fiskeri med en fritidsaktivitet, om det så foregår før eller efter arbejdet, man lever af til daglig, eller man tager en hel dag eller weekend ud af kalenderen alene eller sammen med andre til at dyrke fiskeri.

Måske har man en fast position, hvor man dyrker fiskeri i øresund, hvor det måske har været en overrendt position til at starte med, som man har benyttet, fordi man har læst noget om, at der er spændende fisk at fange i dette hav.

Senere bruger man så mere tid og flere dage på at finde et sted i Øresund, hvor man kan være for sig selv, der ikke er lige så kendt af samme amatørfiskere, hvor man nu betragter sig selv som begynder.

På et tidspunkt øges den her indstilling til fiskeriet, så man begynder at få en tanke om, at man gerne vil gøre det på fuld tid, når man alligevel bruger så meget tid og penge på den her fritidsaktivitet, der efterhånden er blevet noget af en sport for en.

Er man helt amatør og vil prøve fiskeri, så skal man henvende sig hos Fishing.dk.