En gulvslibning fremhæver din bolig

En gulvslibning fremhæver din bolig

Har du en bolig med trægulve, ved du også, at der er stor forskel på om gulvene er nyslebne, eller om de er begyndt at se grå og triste ud efter års brug. Uanset hvor godt man passer på gulvene og undgår at gå med fodtøj indendørs vil gulvene trænge til en let afslibning efter en årrække.

Typisk afsliber man gulvene i forbindelse med en flytning, da det er nemmere når der ikke er møbler i boligen. Det er dog også muligt at afslibe et værelse af gangen og så dække møbler og andet til. Det er noget man selv kan gøre eller man kan få et firma til at stå for det hele. Det kan f.eks. gøres i forbindelse med en ferie, hvor man ikke er hjemme og hvor man ikke vil blive generet. Du kan læse mere på https://gulvkanonen.dk/.

Undersøg markedet først

Hvis du har besluttet dig for at dine trægulve trænger til en afslibning og du vil have et firma til at afslibe dem er det en god ide først at undersøge markedet og bede mindst 3 forskellige firmaer om at sende dig et tilbud.

Tilbudet skal også indeholde hvordan gulvene bliver behandlet efter afslibning og hvor mange gange behandling de får. De skal helst have 3 gange og det skal nå at tørre inden man begynder at sætte møbler ind i rummene.

Fordelen ved at bede om flere tilbud er at du får en ide om prisniveauet og at du ikke et ved et uheld er kommet til at ringe til fagets dyreste. Det vil også fortælle dig hvis et af tilbudene er så markant billigere, at det kan udgøre en risiko for at de ikke har tid til at udføre opgaven ordentligt, da de vil tabe penge fordi de har sagt en alt for lav pris.